Eski Sayılar : 2014 - 2015
AYLIK BÜLTEN HAZİRAN 2015


Firefox 39 Dikkat Çekiyor

Mozilla geliştirici takımı, İnternet tarayıcısı alanının en iddialı oyuncularından bir tanesi olan Firefox'un üzerinde yer alan açıkları gidermeye beraberinde rakipleriyle rekabet eder hale gelmek için uygulamasını geliştirmiye devam ediyor. Firma kısa bir süre önce Firefox yazılımının 38. sürümüne güncellemişti. Ortaya çıkarılan bu güncellemenin ardından çok fala süre geçmeden firma kendisine bir yol haritası çizerek çalışmalarını gerçekleştirmeye başlamış. Mozilla, Firefox'un yeni sürümü olarak raflarda yerini alacak olan Firefox 39'u yaklaşık olarak 23 Haziran tarihinde yayına alacak.

Mozilla, Firefox 39 sürümünün yayınlanma tarihini internet ortamında açıklarken aynı zamanda yeniliklerden bahsediyor. Oldukça köklü bir hizmet ile karşımıza çıkacak olan Firefoz 39 üzerinde barındırmış olduğu virüs programı sayesinde etkili bir şekilde kullanıcıları internet ortamında yer alan kötü yazılımlardan koruyor. Uzun bir süredir Google Chrome tarafında verilen bu güvenlik desteği kötü amaçlı içeriklere yer veren sitelere erişimleri kitliyordu.

Mozilla bünyesi altında çalışan geliştiricilerin yapmış olduğu açıklama içeriisnde geliştirilen özellik aktif olarak karşımıza çıkacak dilenirse Ayarlar'dan değiştirilebiliyor.

veteknoloji.net




Aylık bültenimize abone olmak için lütfen buraya mail adresinizi yazınız.

ADEVA Ltd.Şti.
Güldeste Sok.No:24 Villa:4 Yakacık - Kartal / İstanbul
Tel : +90 216 598 28 00 (PBX)
Fax : +90 216 598 28 99
info@adeva.com.tr
www.adeva.com.tr

Bültenimizi almak istemiyorsanız lütfen buraya mail adresinizi yazınız.